Skarpe tekster – uden fejl

Det er let at gøre ting komplicerede … men hvem bryder sig egentlig om det? Vi ved, at det er vigtigt for enhver modtager af et budskab, at det er simpelt og let at forstå. Denne målrettede og enkle formidling er vital for kvaliteten i alle produkter og løsninger.
UpRate hjælper dig med tekstoptimering og korrektur. Har du en tung, formel og kompleks tekst (fx en brugervejledning, lovstof eller tekniske beskrivelser), så send den omkring os. Så lover vi, at den bliver let at forstå og nærværende for alle, der læser den. Vi har mange års erfaring med at formidle tekster til både specifikke

Formidling letforståeligt, pædagogisk sprog

Modtageren i centrum

Hos UpRate formidler vi information i et letforståeligt og pædagogisk sprog, der taler direkte til modtageren. Uanset om der er tale om tekster til digital læring, brugervejledninger, plakater, flyers, skærmbilleder eller skærmhjælp, sørger vi for, at budskabet er klart og uden misforståelser og grammatiske fejl.

Korrektur og tekstoptimering af professionel korrekturlæser.

Professionel korrekturlæser

UpRate har en uddannet korrekturlæser, så du kan trygt overlade dine tekster i vores hænder. Vi sørger både for korrektur og tekstoptimering.