Udvikling af e-læring, der gør en forskel

God læring handler ikke om at bestå en test. Det handler om viden til tiden og holdbare forandringer. Det er dét, som skaber gevinster for dig og din organisation. Hvad enten emnet er IT-træning, kundeservice, GDPR eller måske ligefrem livsvigtige funktioner inden for sundhedsområdet, så hjælper UpRate dig med udvikling af e-læring, der skaber positive forandringer.

Medarbejderne i UpRate har tilsammen mere end 40 års erfaring med udvikling af e-læring til alle typer målgrupper og inden for utallige emner, som stress- og krisehåndtering, IT-sikkerhed både til virksomheder og elever i folkeskolen, GDPR, PC- og tablettræning af ældre og undervisning i nye IT-systemer.
Ingen opgave er for lille eller stor – lad os tage en snak om jeres tanker og behov.

Motiverende læring. E-learning for alle. Når du har tid. Motiverende uddannelse af medarbejdere

Motivation

Det, som motiverer medarbejdere i dag til at lære, er:

  • let tilgængelig adgang til hjælp, viden og information
  • at læringen er tilpasset deres behov
  • at dele viden og lære med hinanden

Vores tilgang til digital læring er derfor, at den skal være tilgængelig præcis der, hvor medarbejderen har brug for den, på det rette tidspunkt og i et let tilgængeligt format.

Praktisk anvendelse i e-læring. Engagerende e-læring. Uddannelse af medarbejdere

Tæt på hverdagen

Du har sandsynligvis prøvet at få serveret en klump information, som du bagefter selv skal omsætte til den virkelige verden…ja, vi tænker det samme som dig: Spild af tid.

Vores fokus på praktisk anvendelse motiverer til at lære. Du engagerer dig, og oplevelsen øges dramatisk sammen med resultaterne!

Din tid og organisationens tid bliver godt givet ud.


På udkig efter en skræddersyet løsning?

Lad os hjælpe dig med udfordringen!