Kreativ formidling med humor og kant

Formidling drukner hurtigt i ord! Vil du ramme dine modtagere med et budskab, der får dem til at stoppe op og reflektere? Så hjælper vi dig med kreativ formidling af lige det, du har på hjerte.

Det gælder om at fange modtageren med et stærkt visuelt budskab, der skaber den ønskede reaktion. Ved at skære tekst væk og i stedet formidle et budskab med målrettet grafik, skaber vi blikfang og opmærksomhed. Står du overfor en større formidlingsopgave, hvor det er vigtigt at have en rød tråd igennem alt materialet, så hjælper vi også med kreativ konceptudvikling, hvor vi sikrer sammenhæng mellem alle led i opgaven. Vi sikrer velfungerende, effektive løsninger både digitalt og på tryk og vælger format efter typen af materiale, der skal formidles, så vi rammer modtageren – hver gang!

Savner du selv at kunne tegne og formidle visuelt i fx undervisningssituationer eller på møder? Så er vores workshop i grafisk facilitering måske noget for dig og din virksomhed? Vi afholder workshops flere gange om året, hvor du blot kan tilmelde dig, men er I en hel afdeling eller en stor gruppe fra samme virksomhed, så skræddersyr vi en workshop specielt til jeres behov.

Vi gør det komplicerede simpelt. Vi suel kommunikation. Kreativ formidling.

Vi gør det komplicerede simpelt

Også ved visuel formidling gælder det om at gøre det komplicerede simpelt. I processen skærer vi hele tiden information fra, indtil vi står med det vigtigste af alt det vigtige, I ønsker at formidle – Det, I virkelig ønsker at sige med budskabet – Det, der skal fange og fastholde modtagernes interesse.

Når først interessen og motivationen er vakt, har vi alle de nødvendige værktøjer til at formidle den øvrige information.

Grafik der virker. Ram modtagerne med dit budskab.

Vi ved, hvad der virker

Vi kan godt lide at skabe refleksion og sætte ting lidt på spidsen, for vi ved, at det skaber nysgerrighed, stiller spørgsmål og vækker følelser i modtagerne – og bedst af alt: det virker!

Vores dygtige grafiker skaber grafik, der rammer ethvert budskab spot-on.